Minder printen met de beste apparatuur

We zijn realistisch: je kan niet in een klap digitaliseren. Binnen dit proces zorgen wij ervoor dat je nog steeds kan printen, scannen en kopiƫren op een hoog niveau. Dit doen we met de beste apparatuur waarbij kwaliteit, gebruiksgemak en storingsongevoeligheid gewaarborgd zijn. We geven een onafhankelijk advies waarbij we diverse A-merken kunnen aanbieden. Zo kunnen we voor elke situatie de beste oplossing bieden.

Rapir helpt je 24/7 met:

 • Hulp bij storingen
 • Sturen van toners en andere verbruiksmaterialen
 • Alle vragen m.b.t. printing, scanning en software

Heb jij een specifiek documentatie-probleem of wil je werken naar een paperless toekomst?

Plan een afspraak

Keuze in merken

Rapir werkt met diverse A-merken en kan zo een breed assortiment aan hardware aanbieden. Wat past bij jouw bedrijf en toekomstplannen?

 • Konica Minolta
 • Kyocera
 • HP

Heldere afspraken, realistische stappen

Rapir komt elk jaar bij je langs voor een kopje koffie en een praatje. We checken hoe jouw afgelopen jaar is verlopen met onze hulp: wordt er al minder geprint? Het uiteindelijke doel is om ieder jaar jouw printkosten omlaag te brengen en te werken naar een paperless toekomst. Dat is straks. Maar voor nu heb je nog even een goede printer / MFP nodig, waar jouw medewerkers mee vooruit kunnen.

 • Maatwerkoplossing, keuze in merken

  Rapir analyseert het print- en scangedrag binnen jouw bedrijf. Aan de hand van deze analyse zorgen we voor nieuwe efficiƫnte werkwijzen en een verkorte doorlooptijd. Door slimmer met documenten om te gaan, wordt er op termijn minder geprint. Dit kost niet alleen minder papier en minder bomen, maar ook minder tijdverspilling. Dit resulteert in een snelle, digitale bedrijfscultuur.

 • Onze printers & service

  Wij leveren geen kant-en-klare abonnementen en zitten niet vast aan 1 printermerk. Vrij van beperkingen ontvang je toners of inkt, te allen tijde. Jouw printer wordt op afstand uitgelezen, waardoor wij bijtijds jouw voorraad kunnen aanvullen of een monteur sturen bij ongemakken. Je hoeft niet te bellen: we zijn al onderweg!

Samen naar een flexibele oplossing?

Let's Go!